Ameninţată cu drujba de fostul concubin

Un bărbat, deosebit de violent, a intrat în locuinţa fostei lui iubite cu o drujbă pornită şi a distrus tot ce a prins în calea sa. În mai multe rânduri îndrepta drujba către fosta consoartă, ameninţând că o omoară.
Scenele de coşmar au avut loc în mu­ni­cipiul Lupeni, iar agresorul de 46 de ani a fost condamnat pentru un lung şir de in­fracţiuni. Anchetatorii au stabilit că in­di­vidul s-a enervat pentru că fusese reclamat de fosta consoartă că a bătut-o. ”Incul­pa­tul a revenit la locuinţa persoanei vătămate şi, datorită faptului că a găsit uşa locuinţei încuiată, a spart geamul ferestrei de la bucătăria imobilului şi, având asupra lui o sapă, a pătruns în interiorul locuinţei unde a început să lovească cu sapa uşa dor­mi­torului în care s-a refugiat persoana vă­tă­mată împreună cu fiul ei şi cu prietena aces­tuia, care se aflau în locuinţă îm­preună cu ea”, se arată în sesizarea pro­curorilor.
Individul a luat apoi o drujbă, pe care a pornit-o, a distrus televizor şi alte bunuri din casă şi o ameninţa pe femeie că ,,îi ia gâtul”. S. Nicoşor de 46 de ani a fost trimis în judecată şi condamnat de magistraţii Ju­decătoriei Petroşani la amendă penală pen­tru ameninţare şi distrugere. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare