Bărbat beat, tâlhărit în plină stradă

8 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Trei indivizi din Brad au fost prinşi de poliţişti după ce în urmă cu o săptămână au tâlhărit un om beat în plină stradă.
Din primele investigaţii, oamenii legii au stabilit că fapta s-a produs în noaptea de 30 iulie 2018, între orele 3.00 şi 5.00, pe strada Spitalului din Brad. Autorii şi-au urmărit victima care ieşise dintr-un bar şi era în stare avansată de beţie. Au profitat de starea bărbatului şi l-au lovit în cap. I-au sustras portofelul în care avea 160 de euro, un card bancar şi documente personale, precum şi o geantă în care avea trei pungi de cafea, un telefon mobil şi alte obiecte personale. Bărbatul a depus plângere la Poliţia municipiului Brad, fiind deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, cei trei indivizi au fost prinşi, unul în vârstă de 20 de ani, altul de 27 de ani şi un minor în vârstă de 16 ani. Aceştia urmau să fie duşi cu propunere de arestare preventivă în instanţă. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Modernizare infrastructură în municipiul Hunedoara

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că o nouă lucrare a fost finalizată în localitate.

Lucrări extrem de complexe pe Dealul din Şoimuş!

Lucrările la autostrada Lugoj-Deva, lotul 4, pe Dealul din Şoimuş sunt extrem de complexe, susţin cei de la DRDP Timişoara.

Un nou protest la Direcţia de Tineret şi Sport

Ieri, salariaţii de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport au protestat, din nou, alături de colegii lor din întreaga...

Închide