Modernizare infrastructură în municipiul Hunedoara

8 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că o nouă lucrare a fost finalizată în localitate.

”Este vorba de Strada Gheorghe Bariţiu, care a fost modernizată. Este un proiect câştigat prin PNDL2, în valoare de aproape 800.000 de lei. Lucrările au început în luna mai a acestui an şi au fost finalizate mai devreme de termenul stabilit. Mulţumim constructorului, pentru asta şi pentru că a realizat o investiţie de calitate. Au fost reabilitate şoseaua, trotuarele şi au fost construite 134 de locuri de parcare. Zona nu a mai fost refăcută de 40 de ani”, a declarat primarul Dan Bobouţanu. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Lucrări extrem de complexe pe Dealul din Şoimuş!

Lucrările la autostrada Lugoj-Deva, lotul 4, pe Dealul din Şoimuş sunt extrem de complexe, susţin cei de la DRDP Timişoara.

Un nou protest la Direcţia de Tineret şi Sport

Ieri, salariaţii de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport au protestat, din nou, alături de colegii lor din întreaga...

Administraţia locală marchează 169 de ani de la distrugerea Cetăţii Devei

Luni, 13 august 2018, Serviciul Public Administrare Cetate Deva şi Primăria municipiului Deva marchează 169 de ani de când Cetatea...

Închide