Bărbat agresat şi jefuit în scara blocului

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost jefuit în scara blocului de două persoane. El le-a spus poliţiştilor că urca scările între parter şi etajul unu al unui bloc, când a fost împins, din spate, de către două persoane necunoscute. A căzut pe scări, pe burtă, iar unul dintre tâlhari l-a buzunărit profitând de faptul că era fără ripostă.
Agresorul i-a furat din buzunarul pan­talonilor un portmoneu de culoare maro ce conţinea un cupon de pensie, un abona­ment de autobuz, actul de identitate, pre­cum şi suma de 12 lei.
„În urma activităţilor investigative opera­tive specifice, poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea infracţiunii reclamate. În cauză, aceştia au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hune­doara, în vederea luării măsurilor preven­tive”, a informat IPJ Hunedoara. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.