Bărbat agresat şi jefuit în scara blocului

8 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost jefuit în scara blocului de două persoane. El le-a spus poliţiştilor că urca scările între parter şi etajul unu al unui bloc, când a fost împins, din spate, de către două persoane necunoscute. A căzut pe scări, pe burtă, iar unul dintre tâlhari l-a buzunărit profitând de faptul că era fără ripostă.
Agresorul i-a furat din buzunarul pan­talonilor un portmoneu de culoare maro ce conţinea un cupon de pensie, un abona­ment de autobuz, actul de identitate, pre­cum şi suma de 12 lei.
„În urma activităţilor investigative opera­tive specifice, poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea infracţiunii reclamate. În cauză, aceştia au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hune­doara, în vederea luării măsurilor preven­tive”, a informat IPJ Hunedoara. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Furt la Preparaţia Coroieşti din Vulcan

Trei tineri au fost prinşi de poliţiştii din Vulcan cu circa 400 de kilograme de mate­riale feroase furate din incinta...

“Cupa Județului Hunedoara de Ciclism Șosea” pentru copii

Asociația Județeană de Ciclism anunță organizarea, duminică, 11 octombrie, a unei noi competiții pentru copii,"Cupa Județului Hunedoara de Ciclism Șosea...

Futsalul revine cu un nou format competițional

Începând de mâine este programat primul turneu de futsal în Liga I, turneu care reunește la start un număr de...

Închide