ActualitatePolitica si administratie

Bani pentru modernizarea Sanatoriului din Brad și pentru sediu nou al Bibliotecii Județene

Adriana Năstase

În ședința extraordinară a Con­siliului Județean Hunedoara au fost adoptate mai multe hotărâri. Printre acestea, amintim cea referitoare la Sanatoriul din Brad, dar și cea privind noul sediu al Bibliotecii Jude­țene.

Suprasolicitată
„Una dintre hotărârile adop­tate vizează un proiect ne­cesar pentru creșterea si­guranței pacienților care benefi­ciază de tratament și îngrijire la Sa­natoriul de Pneumoftiziologie din Brad, uni­tate medicală aflată în subor­dinea Consi­liu­lui Județean Hunedoara. Este vorba despre o investiție de 2,4 milioane de lei în cadrul căreia vor fi e­fectuate ample lu­crări de moder­nizare a rețelelor electrice. Cred că acest lucru este necesar în con­dițiile în care, mai ales în ultimii doi ani, infra­struc­tura unităților medi­cale a fost su­pra­solicitată”, a declarat Laurențiu Nistor (medalion), președintele Con­siliului Jude­țean Hunedoara.

Sediu nou pentru biblioteca județeană
„O altă măsură necesară este clarificarea statutului Palatului Administrativ, clădirea nouă din centrul municipiului Deva, ridicată în ultimii ani dar, pentru care, nu s-au mai găsit fonduri necesare susținerii continuării lucrărilor. În acest sens, a fost aprobat un protocol de dezmembrare și de stabilire a dreptului de proprietate care va fi încheiat cu Instituția Prefectului și Direcția Jude­țeană de Statistică. Consiliul Județean Hunedoara finanțează în acest an lucrările la Corpul B care va deveni noul sediu al Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu”. Lu­crările la celelalte corpuri pot continua în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență”, a adăugat șeful CJ Hunedoara.

One thought on “Bani pentru modernizarea Sanatoriului din Brad și pentru sediu nou al Bibliotecii Județene

  • sediul nou la biblioteca judeteana , de ce? oricum nu mai citeste nimeni

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura