Actualitate

Condamnarea din Italia i-a venit de hac

Un recidivist din Petrila, prins de po­lițiști conducând fără permis, a primit o condamnare cu executare și riscă să ajun­gă în penitenciar dacă decizia Jude­că­toriei Petroșani va rămâne definitivă.
Individul a fost prins la volanul unui auto­turism pe o stradă din Petrila, deși nu are permis. Șoferul a fost observat de polițiști, care l-au oprit, cerându-i documentele. Bărbatul nu a avut ăncotro și le-a mărturisit oamenilor legii că are permis de con­du­cere, dar a condus pe o distanță de apro­xi­mativ 100 metri. El a fost testat cu aparatul etilotest Drager, iar la poziția 00145, acesta a indicat o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a mai stabilit că autotu­ris­mul condus de hunedorean avea certifi­ca­tul de în­ma­triculare suspendat, ITP-ul era expirat și nici poliță RCA valabilă nu avea”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

A violat o prostituată în Italia
Individul a fost condamnat de Jude­că­toria Petroșani la 1 an de închisoare pentru con­ducere fără permis. În cazul său instanța n-a suspendat pedeapsa deoa­re­ce este recidivist. A comis în Italia mai mul­te infracțiuni, însă una dintre ele a fost con­siderată gravă. Bărbatul este acuzazt că în urmă cu câțiva ani, a forțat o femeie să în­tre­țină relații sexuale cu el. „A constrâns-o la un raport sexual, imobilizându-i mâi­nile și strivind-o la sol, astfel încât să o împiedice să fugă și să opună re­zistență, lovind-o în frunte cu o lovitură de picior”, se arată în do­sar. Un tribunal din Italia l-a condamnat definitiv la pedeapsa de 3 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Judecătoria Petroșani a apreciat că nu se poate dispune suspendarea exe­cutării pedepsei sub supraveghere, întrucât față de inculpat nu era împlinit termenul de reabilitare judecătoreas­că la data săvârșirii faptei de con­ducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea permis de condu­ce­re. (M. Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura