Balul îndrăgostiţilor de vârsta a treia

26 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Nicolle Ebner

Peste 100 de pensionari din Hunedoara, Deva şi Crişcior au demonstrat cu vârf şi îndesat că o petrecere bună nu strică niciodată, iar dragostea este un motiv de sărbătoare la orice vârstă.

Dragobete, sărbătorit de pensionari

Iniţiativa organizării unei petreceri „fecioreşti”, de Dragobete, a aparţinut filialei din Crişcior a Ligii Pensionarilor din judeţul Hunedoara. Nici nu se putea un motiv mai potrivit pentru stabilirea de noi cunoştinţe, mai ales că, pentru prima dată, pensionarii din Crişcior au avut invitaţi din Deva, Hunedoara şi Brad. Petrecerea s-a desfăşurat la cantina Liceului „Avram Iancu“ din Brad, iar cei peste 100 de bunicuţi şi bunicuţe, după ce au mâncat bine şi au ciocnit câte un pahar de vin sau suc, s-au pus pe dansat, ca-n tinereţe, spre uimirea mai tinerilor organizatori, care se minunau de unde atâta vitalitate la persoane de aproape 80 de ani. La mare cinste au fost horele, dar şi poveştile despre bunele şi mai puţin bunele din viaţa pensionarilor. Conform programului, petrecerea trebuia să se „spargă” în jurul orei 20.00, însă mare parte dintre pensionari nu s-a îndurat să plece acasă, aşa că i-a prins miezul nopţii tot petrecând.

Pentru reprezentanţii Ligii judeţene a Pensionarilor, Balul îndrăgostiţilor de vârsta a treia s-a dovedit un bun prilej de strângere de semnături de susţinere a mai multor revendicări, ce vor fi trimise guvernului. Pensionarii hunedoreni cer guvernului respectarea Legii 250/2007, care prevede ca punctul de pensie să fie 45 la sută din salariul mediu brut pe economie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Start într-o misiune imposibilã

Reinventată sub bagheta lui Titi Alexoi, Retezatul Haţeg începe, azi, returul de campionat, cu obiectivul extrem de ambiţios de a...

Gura lumii

Se vorbeşte de o vreme încoace tot mai mult, prin zona sudică a judeţului, despre un primar al unui oraş...

Teo şi peruanii (sau columbieni, ce-or fi…)

Despre Teo am mai scris, cred că acum vreo doi ani. Îl cunoaşteţi poate, cântă la chitară, ba pe centrul...

Închide