Întrebarea cu schepsis

Babuini plantaţi de primărie la noul ştrand din municipiul Hunedoara

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare: Primăria municipiului Hunedoara a decis să achiziţioneze din Africa 50 de babuini, la preţ de 10.000 de euro bucata, pe care să-i planteze pe zona verde a ştrandului ce se va deschide în vară. Ce părere aveţi despre această investiţie?

Flavius Campean1. Flavius Câmpean, 34 ani, şofer, municipiul Hunedoara:
Babuini sau palmieri? Faceţi glume acuma sau ce? Babuinii sunt animale şi ar trebui duse la grădina zoologică, nu la ştrand.

Ghe Ungureanu2. Gheorghe Ungureanu, 78 ani, pensionar, municipiul Hunedoara:
Mi se pare un preţ prea scump de 10.000 de euro pe bucată. Puteau să facă o altă alegere, nicidecum aşa ceva. Nu sunt de acord să planteze babuini, mai bine ar planta tei, ceva care să ţină umbră, dar să şi miroase frumos.

Daniel Bejenariu3. Daniel Bejenariu, 30 ani, vânzător, municipiul Hunedoara:
Aţi spus babuini? Nu ştiam că sunt plante, ştiam că sunt animale, mai exact, o specie de maimuţe. Altfel vorbind, din partea mea ar putea planta ce vor. Ar fi chiar interesant ca maimuţele cu fundul roşu să stea cu spatele la clienţii de la ştrand.

Ileana Rados4. Ileana Rădos, 41 de ani, muncitoare, municipiul Hunedoara:
Sunt de acord să planteze babuini la ştrand, ar fi ceva frumos. Preţul nu mi se pare atât de mare, din moment ce sunt aduşi din altă parte. Cred că merită şi oraşul nostru să aibă ceva deosebit.

Neculai Nechifor5. Neculai Nechifor, 62 ani, pensionar, municipiul Hunedoara:
Despre ştrandul care se va deschide am o părere foarte rea, pentru că nu s-au gândit bine atunci când l-au amplasat acolo. Suprafaţa terenului este prea mică şi cu siguranţă va fi înghesuială. Mai bine-l deschideau pe cel de la Valea Seacă. Despre babuini, pot să vă spun că nu ştiu cum îi vor planta, pentru că nu stau în loc, sunt maimuţe şi vor urca în copaci.

Explicaţie: babuin = maimuţă mare, cinocefală, cu buze proeminente, din Africa (Conform DEX).

One thought on “Babuini plantaţi de primărie la noul ştrand din municipiul Hunedoara

  • Ziar IDIOT,
    „Glume” …. ca si hartia asta igienica

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.