Avram Iancu se pregăteşte să cucerească Balatonul!

Bibliotecarul din Valea Jiului care ne face mândri de fiecare dată când înoată, atacă un nou record mondial, la Balaton. Înainte de asta, el va înota în lacul Cinciş.
„Cu două luni înaintea marii încercări de a sta­bili un record mondial, realizând cel mai lung înot după durata de timp, în curent neutru, prin dubla traversare a Lacului Bala­ton din Un­garia, voi înota acasă intensificând antrenamentele!
Duminică, 23 mai 2021, începând cu ora 12, voi face un înot de peste 10 km lungime în cel mai mare şi mai frumos lac din judeţul Hunedoara, lacul Cinciş.
Voi face şi aici o dublă traversare a lacului pentru a mă obişnui cu faptul că trebuie să mă şi întorc. Vremea a fost foarte urâtă în ultimul timp iar temperatura apei nu va asigura deloc un înot confortabil. Cu atât mai bine, va fi un antrenament pe cinste nu doar pentru Balaton ci şi pentru înoturile epice din fluviu, mare şi ocean programate pentru acest an.
Voi pleca de la mijlocul lacului, de la com­plexul de agrement Aventura, voi înota înspre baraj până la Clubul de Caiac – Canoe, de acolo voi traversa întregul lac până la bi­serica inundată după care mă voi întoarce de unde am plecat. Voi fi însoţit de două bărci, una destinată echipei mele de suport iar cea­laltă pentru reprezentanţii presei interesaţi de acest prim antrenament cu public”, a scris Avram Iancu (foto) pe pagina sa de Facebook. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.