FlashPolitica si administratie

Avram cere schimbarea lui Mãrginean

Nicolle Ebner

Ieri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara (CJH) Costel Avram (foto), a declarat că va propune schimbarea lui Petru Mărginean, din funcţia de director al SALVITAL.

„Sunt revoltat de atitudinea de mic dictator”

Costel Avram îl acuză pe şeful SALVITAL Hunedoara de atitudine dictatorială, mărul discordiei pornind de la o nemulţumire a primarului din Brad, Florin Cazacu. Acesta s-a plâns conducerii judeţene de faptul că, din ordinul lui Mărginean, modulul SMURD din Brad a fost trimis în şomaj tehnic, lăsând populaţia fără servicii de la 1 iunie, în condiţiile în care, Primăria Brad asigură leasing-ul la una dintre ambulanţele de intervenţie şi plăteşte salariile mai multor paramedici. Primăria Brad a fost înştiinţată oficial că modulul SMURD Brad este în şomaj tehnic, abia la o săptămână după închiderea activităţii. „Sunt revoltat de atitudinea de mic dictator a lui Petru Mărginean, care i-a închis telefonul în nas lui Cazacu, când acesta l-a luat la rost. Mărginean ia salariu mare, de peste 3.000 de lei din câte ştiu eu, stă pe lângă Consiliul Judeţean şi nu face nimic, decât să apară pe la televizor. Mărginean să nu uite că este plătit din banul public şi nu are decât să-i închidă telefonul şefului său de partid, Dan Voiculescu, dar nu celui care-i dă banul”, a declarat vicepreşedintele CJH. Costel Avram a menţionat că va propune conducerii judeţene, care suportă jumătate din cheltuielile aferente funcţionării SALVITAL şi a activităţii SMURD în judeţul Hunedoara, schimbarea din funcţie a lui Mărginean, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci, măcar diminuarea salariului cu 25 la sută, ca la toţi bugetarii. „Voi avea o discuţie şi cu preşedintele Mircea Ioan Moloţ şi mă gândesc foarte serios să propun, la viitoarea şedinţă, schimbarea lui Petru Mărginean. Deja, majoritatea primarilor sunt nemulţumiţi de activitatea lui”, a mai declarat Costel Avram.

4 comentarii la „Avram cere schimbarea lui Mãrginean

  • Felicitari Costel Avram ca spui lucrurilor pe nume. Petre Marginean este o greseala a naturii sau cum i-a spus Napoleon lui Talleyrand: un c…t in ciorapi de matase. Are impresia ca a inventat apa calda si pentru asta trebuie sa fie deasupra tuturor. Ca avocat, am avut o confruntare cu el si a iesit cam sifonat. Nu este nimic altceva decat un ratat care nu are nici o valoare profesionala nefiind decat un lingau cu cei mari de la care vrea sa obtina ceva si tiran cu cei pe care ii crede mai slabi decat el. Inca odata, felicitari Costel Avram.

  • Felicitari d-nule Avram ca aveti curajul sa le spuneti pe nume, dar de seful d-vs de la Bucuresti ce spuneti? La Bucuresti nu a-ti deschis gura cand Dictatorul dvs a zis ca PRM e a lui si cum au indraznit cei din teritoriu sa-l invite la sedinta filialelor din Transilvania.El stabileste cand si el cheama, nu el este chemat.
    Si daca este SMURD in judetul Hunedoara, un mare merit il are si d-nul Marginean. Pot sa va intreb , d-vs ce merit aveti? Daca doriti schimbarea dansului, v-ati gandit la cineva anume, asa din intamplare.Din cate stiu, decizia de somaj tehnic este o masura limita la care s-a ajuns din cauza neplatii contributiei de unele primarii care au restante si din 2008. Acest aspect a fost semnalat in presa de presedintele Salvital inca de la inceputul anului si nu o data ci de nenumarate ori.In plus aflati ca inclusiv d-nul Marginean este in somaj tehnic, fiind primul care a fost afectat de acest aspect, al neplatii contributiei de catre unele primarii si prin acest fapt al imposibilitatii platii salariatilor Salvital.Cred ca ar fi util in primul rand sa puneti o vorba pro SMURD catre primarii si consilierii locali ai PRM din primariile cu restante, sa plateasca cotizatiile restante si prin asta sa nu afecteze activitatea paramedicilor si sa nu va faceti imagine pe spatele d-nului Marginean.

  • Da domnule ,ai dreptate in ceea ce priveste atitudinea domnului Marginean.
    Dar dumneata nu poti vorbi cu seful,nu ai trecere,ai acelasi statut ca o femeie de serviciu-doar ca esti bine platit,esti porta-voce,dar cand se va lua curentul,nu te vor tine bateriile sa vorbesti pe acelasi ton.
    Pacat ca ai lucrat la CFR,nu ai invatat nimic!

  • Lupu Petre Marginean, invatati sa scrieti corect in limba romana. Corect se scrie „nu ati deschis gura” si nu cum scrieti Dvs „nu a-ti deschis gura”. Este o greseala grava ca un roman sa nu stie sa scrie corect in limba materna. Daca nu stiti rugati-o pe fosta amanta si actuala sotie Gabi Prejban, ca este ziarista, sa va invete.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura