Avocatul Pompiliu Bota a înregistrat la nivel european marca Steaua Bucureşti!

4 martie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Nicolae Gavrea

După trei ani de la depunerea documentelor la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală), cunoscutul avocat hunedorean Pompiliu Bota (foto) a câştigat drepturile exclusive asupra mărcii combinate STEAUA BUCUREŞTI.
Conform documentului emis de către instituţia europeană EUIPO la 3 martie 2020 cu nr. 017072752, noul titular deţine până la 29 septembrie 2027, atât denumirea, cât şi însemnele, adică sigla, stema şi desenul original, în varianta color cunoscută. Această înregistrare confirmată cu documente este mai presus de înregistrarea de la OSIM Bucureşti, pe care o deţine ofiţerul-jurist al CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, cel care a depus la forul european de înregistrare a drepturilor de proprietate, o opoziţie care nu i-a fost acceptată.
Este o victorie pe care Pompiliu Bota a obţinut-o nu foarte uşor. Acesta a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că primul lucru pe care îl va face va fi să îi interzică juristului clubului armatei să mai folosească marca Steaua Bucureşti în acţiunile sale, chemându-l pe acesta în instanţă. Pompiliu Bota susţine că va concesiona legal şi gratuit drepturile de folosinţă asupra acestei mărci omului de afaceri Gigi Becali.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. abc spune:

    bota nu e avocat, domnilor de la ziar.
    ba mai mult, este si condamnat penal pt ca s-a dat avocat in mod ilegal.

  2. dodo spune:

    Vezi abc-ule daca nu ai curaj sa ne spui numele; nu te baga nimeni in seama !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A început bătălia pentru postul de manager al spitalului devean!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva nu are manager care să fi susţinut un examen pe post, de anul trecut. Un...

Bulina neagră, 5.03.2020

Ioan Daniel Stoica, cântăreţ de manele din Petroşani Deoarece este cercetat pentru plasare de valută falsificată, pentru că nu s-a...

Bulina albă, 5.03.2020

Valeriu Butulescu, scriitor din Petroşani Pentru că este unul dintre cei mai titraţi scriitori români contemporani, deoarece piesa teatrală „Veşnicie...

Închide