Automobilism. „CUPA Frumuseţii“ şi „CUPA Primăverii“ la Hunedoara

5 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Duminică, 8 martie, la Hunedoara, Clubul Sportiv Auto-Karting în parteneriat cu Automobil Clubul Român Hunedoara şi cu Primăria municipiului Hunedoara, organizează două competiţii automobilistice.

Prima dintre ele, Cupa Frumuseţii, se va desfăşura începând cu orele 9.00 pe un traseu stabilit în centrul municipiului, în faţa Hotelului Rusca. Echipajele participante vor avea de parcurs două probe: de îndemânare, care se va derula pe sectorul Rusca – Tosca şi o probă de viteză pe circuit închis, programată pe zona Rusca – restaurant Gambrinus.
În aceeaşi zi, dar de la orele 12.00, se va consuma şi prima etapă din cadrul Campionatului Judeţean de Raliuri la care sunt invitaţi să participe concurenţi din judeţul nostru, dar şi din alte judeţe. Cupa primăverii va asigura participanţilor posibilitatea de a-şi încerca bolizii pe un traseu de viteză cu circuit închis, piloţilor fiindu-le permisă o manşă de recunoaştere a traseului şi alte două manşe de concurs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avocatul Pompiliu Bota a înregistrat la nivel european marca Steaua Bucureşti!

După trei ani de la depunerea documentelor la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală), cunoscutul avocat hunedorean Pompiliu Bota...

A început bătălia pentru postul de manager al spitalului devean!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva nu are manager care să fi susţinut un examen pe post, de anul trecut. Un...

Bulina neagră, 5.03.2020

Ioan Daniel Stoica, cântăreţ de manele din Petroşani Deoarece este cercetat pentru plasare de valută falsificată, pentru că nu s-a...

Închide