Politica si administratie

Aveți deșeuri voluminoase? Acum e momentul să le aruncați

Colectarea deșeurilor voluminoase se poate face gratuit doar o dată pe tri­mes­tru. În municipiul Hunedoara și Peștișu Mare, colectarea se va face de către ope­rator marți, 10 august.

Amenzi foarte mari
„Este foarte important ca toți cetățenii municipiului Hunedoara care au de depus mobilier vechi și orice alte deșeuri volu­minoase să le ducă la platformele de colectare a deșeurilor până în data de 10 august 2021!
În toate celelalte zile, cetățenii care vor să depună deșeuri voluminoase pot be­ne­ficia de acest serviciu doar la cerere, în baza unui contract de prestări servicii în­che­iat între ei și operator. Tarifele sunt de 92,8946 lei/metru cub, respectiv 101,37 lei/metru cub (tarife fără TVA). Amenzile aplicate pentru aruncarea deșeurilor după data de 10 august sunt foarte mari. Următoarea zi în care operatorul Brai Cata ridică GRATUIT deșeurile voluminoase este 9 noiembrie 2021. Puteți obține mai multe relații la nr. de telefon 0254-266.320, 0254-267.233, 0771-451.581”, e arată într-un comunicat al celor de la Primăria Hunedoara.
„Rugăm pe această cale toți cetățenii municipiului Hunedoara să depună acum toate deșeurilor voluminoase, pentru ca ele să fie ridicate de Brai Cata în data de 10 august. De asemenea, după această pe­rioadă, le recomandăm să își orga­n­izeze activitățile de renovare în așa fel încât să nu mai arunce mobilierul vechi și alte deșeuri voluminoase lângă platfor­me­le de colectare a deșeurilor, pentru că aces­tea vor sta acolo până în luna no­iembrie! Pentru un oraș curat, trebuie să fim cu toții civilizați și să tratăm spațiile publice din oraș ca și cum ar fi casa noastră – pentru că sunt casa noastră, a tuturor!”, spune Dan Bobouțanu, primarul mu­nicipiului Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.