Avem o problemă cu câinii vagabonzi. Nimeni nu o poate rezolva?

20 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a aflat şi el că sunt probleme cu maidanezii. Asta, după ce Consiliul Judeţean Hunedoara nu a mai putut finanţa Serviciul Judeţean pentru Protecţia Animalelor Fără Stăpân, după ce Curtea de Conturi, în urma unei sesizări, a decis că acest lucru este ilegal.

Reclamaţii peste reclamaţii
„Am avut o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Am discutat despre problema câinilor fără stăpân. Această activitate nu e gestionată corespunzător. Am primit sesizări de la mai multe primării, cum că sunt câini vagabonzi, în număr mare, pe străzi. Am cerut să se convoace Adunarea Generală a Acţionarilor de la Serviciul Judeţean pentru Protecţia Animalelor Fără Stăpân şi să decidă ce vor face pe viitor, vor menţine acest serviciu sau înfiinţează altul. Este treaba UAT-urilor să rezolve situaţia aceasta”, a spus Fabius Kiszely, prefectul de Hunedoara.
Reamintim că Serviciul care se ocupa de câinii fără stăpân este aproape desfiinţat, adăposturile nu mai funcţionează, animalele fiind date spre adopţie, în special în străinătate. Angajaţii acestui serviciu, câţi au mai rămas, nu şi-au mai luat lefurile de luni bune. Prefectul susţine că sunt reclamaţii că animalele ajunse pe străzi au omorât oi, găini, şi că atacă şi oameni.
Deci, din nou o situaţie la care autorităţile nu au o rezolvare. Prefectul, care coordonează activitatea direcţiilor deconcentrate, ar fi trebuit de mai multe luni să solicite soluţionarea problemei câinilor vagabonzi de pe străzile judeţului.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RELU spune:

    NU NU AVEM PROBLEME CU CAINII VAGABONZI!!!! PROBLEMA SUNTETI VOI !!!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentă plecată de acasă

O fată de 14 ani a plecat de acasă marţi dimineaţă şi nu se mai ştie nimic de ea. Mama...

Bărbatul din Lupeni care şi-a ucis fosta iubită rămâne după gratii

Tânărul se află în arest încă din luna septembrie a acestui an, imediat după ce a comis teribila faptă. Este...

Tânăra din Orăştie condamnată pentru omor, prinsă după şapte ani în Italia

Tânăra, Ana-Maria Murg (foto în mijloc), în vârstă de 30 de ani, din Orăştie, are de executat o pedeapsă cu...

Închide