Avem 22 de focare de Covid în judeţ

8 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara anunţă că ieri, erau înregistrate în judeţ 22 de focare de Covid, cu 388 de bolnavi.
Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva au fost declarate două focare, în unul dintre acestea fiind 17 persoane bolnave, iar în cel de-al doilea, de la Secţia Chirurgie, au fost confirmate pozitiv 6 persoane. Un alt focar, cu 21 de persoane, este consemnat la Spitalul de Psihiatrie Zam, alte 14 cazuri fiind înregistrate la Sanatoriul de Pneumoftizio­logie Brad, iar cinci la Spitalul municipal din Hunedoara.
Focare cu un număr mare de persoane au fost declarate la Asociaţia Misionar-Uma­nitară “Glasul penticostal” din Lupeni, cu 75 de persoane, Asociaţia “Bunicii Văii Jiului”, cu 27 de persoane, Centrul de Seniori Hune­doara, cu 30 de persoane, şi la Casa de copii Vulcan, cu 17 persoane.
De asemenea, sunt focare de Covid la două fabrici din domeniul automotivelor din lo­calităţile Ribiţa şi Hunedoara, iar un altul la Primăria Hunedoara.
Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, incidenţa cazurilor de Covid a fost calculată 3,15 la mia de locuitori, în ultimele 24 de ore fiind testate pozitiv la noul corona­virus un număr de 161 de persoane. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comercianţi din Hunedoara înşelaţi cu euro falşi

Tactica folosită de falsificatori pentru a-şi plasa valuta era simplă, iar păgubiţii primeau în schimbul mărfurilor vândute bancnote fără valoare....

Deţinut supărat că nu primeşte hrană vegetariană

Un condamnat, care-şi ispăşeşte pedeap­sa la Penitenciarul din Bârcea, s-a adresat Judecătoriei Deva cu o plângere în care a fost...

Amendat cu 3000 de lei, fiindcă şi-a lovit vecinul cu ciocanul

Administratorul unei societăţi din Cristur a fost condamnat la 3000 de lei amendă penală şi plata unor daune morale şi...

Închide