Actualitate

Autoturism incendiat la Petroşani

Livia Botici

O maşină abandonată de mai mult timp în municipiul Petroşani a ars aproape în întregime, luni seara. Deocamdată, nu se cunoaşte nici proprietarul autoturismului şi nici mâna criminală care a aprins focul.

Foc pus intenţionat
În jurul orei 22, mai mulţi petroşăneni au sunat la serviciul 112, pentru a anunţa că, în apropierea Stadionului, pe strada Vişinilor, un autoturism arde. „În cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri din municipiu s-a deplasat la faţa locului şi, în decursul a maximum 10 minute au reuşit să stingă focul. Maşina a ars aproape în întregime. După efectuarea cercetărilor la faţa locului, colegii mei au stabilit că focul a fost pus intenţionat de cineva şi nu a izbucnit din senin. Tocmai de aceea, mai departe, cazul a fost preluat de către poliţişti”, a declarat Alin Mateş, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Vinovaţii: copii sau boschetari
Potrivit oamenilor legii, autoturismul făcut scrum era părăsit de mult timp în locul în care a ars. Acesta era uneori casă pentru boschetari şi alteori, loc de joacă pentru copiii din cartier, deoarece una dintre portiere nu se putea închide. Cel mai probabil, focul a fost pus, fie intenţionat, fie din greşeală, ori de copii năzbâtioşi, ori de persoane fără adăpost. Indiferent cine ar fi vinovat, poliţiştii sunt pe urmele lui, pentru a răspunde pentru faptele sale. Dacă va fi descoperit, vinovatul va fi cercetat pentru distrugere prin incendiere şi riscă să stea după gratii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura