Autostrada între Şoimuş şi Simeria, închisă o lună

7 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Circulaţia pe A1, între Şoimuş şi Simeria, se va închide pe 10 octombrie a.c., pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria. Traficul urmează să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

„Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanţilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile naţionale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Şoimuş – Deva şi DN 7 Simeria) şi în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieşirea din trafic, CNAIR şi antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Şoimuş – Simeria începând de miercuri, 10 octombrie. Astfel, miercuri, 10 octombrie, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie)”, informează CNAIR. Antreprenorul estimează că va finaliza lucrările de realizare a racordului în data de 15 noiembrie 2018. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Premiile şi bursele ”Iancu de Hunedoara”, acordate de Ziua Educaţiei

Cea de-a doua ediţie a festivităţii de decernare a premiilor şi burselor ”Iancu de Hunedoara” - 2018 s-a desfăşurat vineri,...

Bulina neagră, 8.10.2018

Alin Simota, afacerist din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat într-un nou dosar în care este acuzat pentru fals...

Bulina albă, 8.10.2018

Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni Pentru organizarea mai multor manifestări culturale de succes, dedicate persoanelor vârstnice şi dascălilor din localitate.

Închide