Autostrada demolată a crăpat din nou

2 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Orăştie, cel care a fost demolat parţial şi refăcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în regie proprie, prezintă, din nou, fisuri adânci, scriu cei de la economica.net. Crăpăturile au apărut chiar pe mijlocul şoselei.
„A apărut şi o tasare de aproximativ un centimetru între fisuri. Pe această porţiune, CNAIR nu a intervenit pană acum”, au precizat surse din cadrul CNAIR, pentru economica.net.
Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu – Orăştie, situat între localităţile Sălişte şi Cunţa, a fost redeschis traficului rutier pe 10 octombrie 2016, după ce a stat închis timp de un an pentru lucrări de reparaţii în zona unde s-a surpat şi a fost demolat. Problemele la structura şoselei au apărut din cauza alunecărilor de teren din zonă, arătau reprezentanţii CNAIR. Atunci, lucrările de refacere a bucăţii de autostradă demolată s-au făcut de CNAIR în regie proprie, după ce contractul cu firma constructoare a fost reziliat. (N.Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încălcări ale normelor de mediu la fabrica de mase plastice care a ars

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Hunedoara a analizat probele recoltate în seara incendiului din curtea firmei Euroflex SRL din municipiul...

Gura lumii, 3.05.2018

Vorbesc gurile rele că un lider politic de pe la noi are interdicţie să facă ordine în organizaţia sa, motivul...

Cetatea Devei şi Sarmizegetusa Regia, atracţii pentru turişti

Peste 6.600 de turişti au vizitat Cetatea Deva în minivacanţa de 1 Mai, aproape cât totalul vizitatorilor înregistraţi în primele...

Închide