Autorul jafului de la casa de amanet a fost arestat

Cristina Ghenea

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au reuşit să dea de urma tâlharului care a încercat joi să jefuiască o casă de amanet din municipiul Hunedoara. Suspectul a fost arestat preventiv.

Consumator de etnobotanice, fără antecedente

În vârstă de numai 19 ani, Mihai Bucătaru (foto) este principalul suspect în cazul jafului de la casa de amanet. Acesta este din municipiul Hunedoara şi a fost prins vineri dimineaţă, în jurul orei 6.30, într-un apartament nelocuit, care aparţine familiei sale. Se pare că tânărul este consumator de etnobotanice, nu are antecedente penale şi în ultima perioadă, a locuit în Spania, de unde s-a întors în urmă cu două săptămâni. Oamenii legii spun că în locuinţa în care a fost găsit erau şi hainele pe care le purtase în momentul comiterii
faptei, precum şi spray-ul iritant-lacrimogen pe care l-a folosit când a atacat-o pe vânzătoare. În cele din urmă, unitatea jefuită nu a fost prejudiciată, căci tâlharul a scăpat pe jos bijuteriile pe care încercase să le fure. După ce a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, Mihai Bucătaru a fost prezentant instanţei, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile. În prezent, acesta este închis la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare