Autorii jafului armat din Hunedoara, trimişi în judecată în Ungaria

Carmen Cosman

Autorii jafului armat de la Hunedoara, din 2007, au fost trimişi în judecată  de autorităţile maghiare. Este vorba despre Şandor Varga (30 de ani) şi concubina sa, Emese T. (25 de ani), de cetăţenie maghiară, care în luna august a anului trecut, în Ungaria, au executat în stil mafiot o familie de vietnamezi.

Crime şi jafuri armate
În câteva săptămâni, autorii jafului armat de la Hunedoara, din 2007, vor ajunge în instanţă. Procesul lor va fi judecat în Ungaria, acolo unde au fost arestaţi, după ce au executat o familie de vietnamenzi. Românul Şandor Varga (30 de ani) şi Emese T. (25 de ani), cetăţean maghiar, sunt autorii mai multor crime şi jafuri armate, comise atât pe teritoriul României, cât şi în Ungaria. Reprezentanţii Poliţiei Budapesta spun că banda condusă de Şandor Varga ar fi comis patru crime şi trei jafuri armate pe teritoriul Ungariei, iar în România, alte patru jafuri armate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să stea în închisoare toată viaţa.

Atac la casa de amanet
Cei doi infractori sunt autorii jafului armat comis în anul 2007 la o casă de amanet din  Hunedoara (foto), în urma căruia o angajată a fost împuşcată, dar a scăpat miraculos.  Victima jafului produs în 17 decembrie 2007 a fost o tânără de 22 de ani, care abia deschisese magazinul. Două persoane, un bărbat şi o femeie, au intrat peste fată, au împuşcat-o cu sânge rece direct în cap, şi au furat o geantă diplomat, în care se afla peste un kilogram de bijuterii din aur. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă, iar pentru identificarea suspecţilor, poliţiştii hunedoreni au cerut sprijinul colegilor din ţările vecine, pentru că bănuiau că cei doi nu sunt din România.
Atât bărbatul, cât şi femeia, sunt în prezent arestaţi în Ungaria, pentru săvârşirea unor infracţiuni de omor pe teritoriul acestui stat şi urmează să fie traşi la răspundere şi pentru jaful de la Hunedoara, care i-a îngrozit pe localnici prin cruzimea cu care au acţionat cei doi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.