Automobilism. Marele premiu al Ungariei, fără spectatori

3 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, programat în calendarul iniţial pe 2 august, se va desfăşura fără spectatori, din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat organizatorii.

Această decizie vine după ce autorităţile de la Budapesta au interzis evenimentele publice cu mai mult de 500 de persoane până pe data de 15 august. Oficialii maghiari au explicat că „am explorat toate căile posibile” pentru a ţine competiţia cu tribunele pline, dar „nu se poate”.
„Nu este scenariul ideal, dar credem că a organiza cursa cu porţile închise – şi fanii să o poată vedea totuşi la televizor – este preferabil în loc de a nu o avea deloc”, au adăugat. Marele Premiu au Ungariei devine astfel al doilea, după Silverstone, care se va desfăşura fără public în acest an.
Conducătorii competiţiilor de F1 intenţionează să pornească sezonul în Austria, cu două curse, pe 5 şi 12 iulie, urmate de alte două la Silverstone, pe 19 şi 26 iulie. Apoi va fi o săptămână de pauză până la alte starturi în Europa.
Până în prezent, au fost amânate etapele din Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada – sau anulate, cele din Australia, Monaco, Franţa, în total 10 etape din cele 22 de etape ale acestui sezon din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Competiţiile fotbalistice juvenile din România, anulate

Federaţia Română de Fotbal a decis să încheie toate competiţiile naţionale rezervate copiilor şi juniorilor din sezonul 2019-2020. Este vorba...

Soluţii pentru studenţii Universităţii din Petroşani

Conducerea instituţiei de învăţământ superior din Petroşani a identificat mai multe posibilităţi, astfel încât studenţii să-şi poată încheia anul universitar.

Bulina neagră, 4.05.2020

Dan Petraru, tânăr din Orăştie Pentru că a filmat şi distribuit în spaţiul public o filmare în care un câine...

Închide