Autobuze moderne în Deva din luna martie

28 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Primarul Devei, Florin Oancea, a declarat că societatea de transport a primăriei a achiziţionat mai multe autobuze din Israel. Potrivit acestuia, autobuzele se află deja în Portul Constanţa.

„A fost nevoie să luăm măsuri, deoarece transportul public local în municipiu era dezastruos. Pe fonduri europene am depus documentele pentru autobuzele electrice. Dar, până atunci, a trebuit să luăm măsuri pentru a rezolva această problemă extrem de importantă pentru deveni. Scopul meu este să cresc calitatea transportului public local.
Societatea de transporturi a primăriei a achiziţionat, astfel, opt autobuze din Israel. ”Maşinile vor ajunge pe drumurile din reşedinţa de judeţ începând cu luna martie 2019. Credeţi că eu accept să se aducă autobuze care nu sunt de calitate superioară? Veţi vedea aceste autobuze circulând prin Deva. Va fi o surpriză plăcută. Pentru început aducem opt autobuze, dar mai vin încă patru”, a spus primarul municipiului Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al PSD Hunedoara

Decizia preşedintelui României de a trimite Legea Bugetului de stat la CCR nu este altceva decât o ambiţie personală, care...

Bulina neagră, 1.03.2019

Nicolae Maier, locuitor din municipiul Vulcan Pentru că a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni închisoare şi 3...

Bulina albă, 1.03.2019

Natalia-Elena Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni Pentru că îşi urmăreşte cu consecvenţă şi succes programul său ca ministru pentru...

Închide