Autobergamo s-a calificat fără probleme în sferturile Cupei României

5 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Deţinătoarea ultimelor două trofee ale Cupei României la futsal a obţinut ieri accesul în sferturile de finală din ediţia 2016-2017, după ce a învins în optimi echipa de ligă secundă, Luceafărul Buzău, scor 13-6 (7-2). Devenii nu au forţat prea mult, atingându-şi obiectivele, calificarea şi încheierea meciului fără suspendări şi accidentări.
Meci de antrenament
Cu un lot format doar din nouă jucători, alb-vişiniii nu au avut nici o problemă la Buzău, în faţa unei echipe din liga secundă, iar la finalul primei reprize calificarea era deja decisă, Autobergamo conducând cu 7-2. În partea a doua, devenii au mai marcat de alte şase ori, dar au şi primit patru goluri. Pentru trupa lui Florin Ignat au înscris Nuno Coco (3), C. Matei (2), Tacot (2), Obadă (2), Ique (2) şi F. Matei, beneficiind şi de un autogol. „A fost un meci mai mult de antrenament, în care am căutat să exersăm câteva scheme. E bine că am încheiat fără accidentări şi suspendări, urmează o săptămână de pauză, binevenită, ne pregătim pentru meciul cu Dunărea Călăraşi”, a spus antrenorul jucător al devenilor, Florin Ignat. Pentru Autobergamo au evoluat ieri Iancu, Savu – F. Matei, C. Matei, Obadă, Nuno Coco, Ique, Tacot şi Paulo Ferreira.
Internaţionalii vor înfrunta Cehia
După duelul de ieri, cinci dintre jucătorii trupei devene au plecat direct la Bucureşti pentru reunirea echipei naţionale. Astfel, Vlad Iancu, Florin Matei, Cristi Matei, Adrian Pânzaru şi Paulo Ferreira vor susţine în această săptămână, alături de echipa naţională a României, o „dublă” amicală cu reprezentativa similară a Cehiei, ambele partide urmând a se juca în deplasare. (O. Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Succes hunedorean la Cupa de Iarnă

Echipa CS Hunedoara a câştigat competiţia organizată de clubul CFR Simeria pentru juniori născuţi în anii 2006-2007. Trupa antrenată de...

CS Hunedoara a pierdut amicalul de gală cu U. Cluj

Echipa antrenată de Mircea Alic jr. a fost învinsă în al doilea amical din această iarnă, cedând cu 0-2 pe...

Comunicat de presă. Demisia preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale PSD Deva

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă aducem la cunoştinţă motivele demisiei domnului Petru Lobonţ (foto) din funcţia de preţedinte...

Închide