Autobergamo rămâne lideră în Liga 1 de futsal

Nicolae Gavrea

Echipa deveană a câştigat la scor de… handbal partida disputată luni pe seară în Sala Sporturilor din Deva, cu Bukovina Vicov (debutantă în actuala ediţie a primei ligi), scorul final fiind 21-1, după ce la pauză devenii au condus cu 8-0. A fost o victorie aşteptată de iubitorii futsalului din municipiul reşedinţă de judeţ, chiar dacă nu la un astfel de scor.

Oaspeţii din Suceava au deplasat la Deva un lot foarte tânăr, limitat, alcătuit din doar şase jucători de câmp şi un portar, iar în aceste condiţii moldovenii au fost victime sigure.
Fără titularii de drept Obadă şi Tacot, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, echipa deveană a controlat în totalitate partida şi după mai multe ratări a venit şi primul gol, abia în min. 9, când Andre a prins un şut-bombă cu care l-a învins pentru prima oară pe portarul echipei oaspete. În continuare, perechea Ferreira – Varela, şi tânărul Andre au înscris gol după gol, pentru ca Noe să stabilească rezultatul de pe tabelă la pauză 8 – 0.
În repriza secundă, la Autobergamo a intrat garnitura juniorilor deveni cu Pieptea, Toader şi Anton, cu Andre şi Biro, care au continuat recitalul golurilor. Toţi jucătorii de câmp de pe lista echipei de joc a echipei devene au marcat minimum un gol.
Golul de onoare al oaspeţilor a venit la scorul de 21 – 0, în ultimele secunde ale meciului, Dorian Coroamă fiind autorul acestuia.
Pentru Autobergamo Deva, au marcat: Noe, cel care a înscris… doar 6 goluri, Andre (5), Varela (3), Ferreira (2), iar Biro, Pieptea, Anton, Pânzaru şi Toader câte un gol.
În etapa următoare, cea cu numărul 12, se vor disputa două jocuri care vor stabili şi clasamentul pentru finalul anului. Este vorba de derbiurile Imperial Wet Miercurea Ciuc – Dunărea Călăraşi (programat pe 9 decembrie) şi Informatica Timişoara – Autobergamo Deva (meci programat pe 11 decembrie).

Clasamentul la zi:
1. Autobergamo Deva 26 p. (95 – 25)
2. United Galaţi 25 puncte (56 – 22)
3. Informatica Timişoara 24 p. (67 – 23)
4. Imperial Wet 22 p. (70 – 31)
5. Dunărea Călăraşi 21 p. (56 – 29)
6. FK Odorheiu 17 p. (76 – 50)
7. Poli Iaşi 12 p. (33 – 36)
8. Gloria Buzău 6 p. (22 – 71)
9. Bukovina Vicov 3 p. (28 – 119)
10. Clujana Cluj 0 p. (18 – 115)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.