Autobergamo încheie anul „decimată” de accidentări

11 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Gruparea deveană de futsal va juca azi ultima partidă oficială din acest an, urmând să întâlnească în deplasare pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, formaţie aflată pe locul 5 în clasament. Alb-vişiniii se confruntă cu probleme mari de lot, căpitanul Cristian Matei şi brazilianul Ique urmând să lipsească din cauza accidentărilor.

Odorhei, adversar incomod
Pentru a încheia anul 2016 pe prima poziţie a clasamentului, Autobergamo trebuie să se impună la Odorheiu Secuiesc, în fieful unei grupări ce speră să revină în prim planul futsalului românesc. Cu internaţionalii Laszlo Szocz şi Andrei Grigoraş în lot, dar şi cu jucători ca Szabolcz Manya, Barna Szeczi sau Attila Biro, care pot face oricând diferenţa, trupa harghiteană speră la rândul ei să încheie anul cu victorie, una care să o readucă în lupta pentru primele poziţii.

Cristi Matei şi Ique, absenţi
Devenii se confruntă pentru meciul de azi cu serioase probleme de lot, cauzate de accidentări. Astfel, pe lângă Ique, care a devenit indisponibil după derbiul cu Informatica Timişoara, la Odorhei va lipsi şi căpitanul Cristi Matei, accidentat la un antrenament. În plus, Sergiu Tacot este incert, o decizie în privinţa intrării lui în teren urmând să se ia la ora meciului. „Din păcate, avem ghinion cu accidentările şi trebuie să jucăm cu o linie şi maximum alţi doi jucători. Chiar şi aşa, trebuie să câştigăm pentru a încheia anul pe prima poziţie. În cazul unui eşec, sper să nu fie cazul, am putea termina acest an pe locul 4”, a spus preşedintele lui Autobergamo Deva, Dorin Popa. Partida dintre Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi Autobergamo Deva se va juca azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din localitatea harghiteană. Meciul va putea fi urmărit şi la TV, pe postul Digisport 3.

L-au readus pe Florin Matei
Din tabăra deveană vine şi o veste bună, alb-vişiniii ajungând la o înţelegere cu internaţionalul Florin Matei, care revine la Autobergamo după un an şi jumătate. Jucătorul de 33 de ani şi-a reziliat contractul cu Informatica Timişoara şi va avea drept de joc pentru gruparea deveană din primul meci al anului 2017. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alin Epure a realizat un proiect unic în lume

Hunedoreanul Alin Epure (foto) a fost desemnat inginerul anului în Dubai, la „MEP Awards 2016”. Distincţia i-a fost acordată din...

Bulina albă 9.12.2016

Suraj Moravan, antrenor de lupte la CNS Cetate Deva

Bulina neagră 9.12.2016

Costin Munteanu, bărbat din Petrila

Închide