Autobergamo, în frunte după două etape

Nicolae Gavrea

Ieri s-au încheiat partidele disputate în cadrul etapei a doua din campionatul Ligii I de futsal. Au fost înregistrate următoarele rezultate:

Bukovina Vicov- Autobergamo Deva 4-15
Clujana Cluj Napoca- FK Odorheiul Secuiesc 3-9
Futsal Poli Iaşi- CS United Galaţi 2-6
Informatica Timişoara- FC Dunărea Galaţi 3-2
Imperial Wet Miercurea Ciuc- SCM Gloria Buzău 13-2
Remarcăm scorurile înregistrate (cu diferenţe mari pe tabelă) de către Autobergamo Deva şi Imperial Wet Miercurea Ciuc, formaţii care alături de Informatica Timişoara şi-au anunţat de pe acum intenţia de a se bate pentru locul I şi titlul naţional.
De asemenea, diferenţa de valoare dintre formaţiile combatante din campionat va duce la un play-out la care este cert că se vor califica formaţiile din Deva, Timişoara, Odorheiul Secuiesc şi Miercurea Ciuc. Până atunci, să precizăm că echipa din Deva ocupă fotoliul de lider cu 6 puncte şi un golaveraj pozitiv (29-6), acelaşi număr de puncte totalizând şi principala contracandidată la lupta pentru locul I, Informatica Timişoara, care acum are un golaveraj mai mic (13-3). În următoarea etapă, cele două formaţii se vor afla faţă în faţă, în primul derbi al campionatului, partida fiind programată pe 30 septembrie la Deva.
Să mai notăm că în urma deciziei Comisiei de Etică şi Disciplină a FRF în baza art 52.5 din RD, s-a hotărât depunctarea echipei CS United Galaţi cu 3 puncte scăzute din noul campionat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.