În sfârşit, încep să se reglementeze lucrurile cu ridicarea deşeurilor în judeţ. Operatorul care a câştigat licitaţia intră la lucru pe zona Brad!

Sorina Popa

Asociaţiile de proprietari din municipiul Brad nu au vrut să încheie contractele pentru ridicarea gunoaielor cu operatorul care a câştigat licitaţia pe zona Brad. Este vorba de firma Brai Cata SRL Bucureşti, care de la sfârşitul acestei luni va începe să funcţioneze şi aici. Primarul Bradului, Florin Cazacu, susţine că reprezentanţii asociaţiilor nu au ştiut care este treaba cu licenţa firmei Brai Cata, de aceea nu voiau să semneze noile contracte pentru gunoaie.

Încep din 24 septembrie
Potrivit directorului executiv al ADI Deşeuri Hunedoara, Eduard Felciuc, oamenii erau speriaţi că, dacă încheie noile contracte, cei de la firma RETIM, care încă are contractul de ridicare a deşeurilor pe zona Brad nu îl mai respectă. În fine, ieri, la Brad a fost o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiilor de proprietari la care a participat şi directorul Eduard Felciuc, dar şi administratorul public al judeţului, Costel Avram. ”Firma Brai Cata a câştigat în trei din cele patru zone ale judeţului, licitaţiile pentru gunoi. De luni, 24 septembrie, în zona Bradului aceasta va începe lucrul”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului. ”Ieri ni s-au prezentat maşinile, utilajele firmei Brai Cata pentru zona Brad. Totul este în regulă, va demara contractul de ridicare a gunoaielor”, a afirmat Eduard Felciuc, directorul executiv al ADI Deşeuri Hunedoara.
Licitaţia pentru zona Petroşani a fost contestată, deci încă nu se cunoaşte cine va presta în Valea Jiului. ”Pentru deponeul ecologic au fost deschise în 10 septembrie ofertele depuse pentru administrarea lui. E vorba de trei firme. Vom analiza ofertele şi vom da un câştigător”, a adăugat Costel Avram.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.