Autobergamo Deva, lideră în campionatul Under 19

Deţinătoare a titlului şi lideră în Liga I de futsal, Autobergamo Deva are rezultate excelente şi în campionatul de tineret Under 19. Tânăra trupă pregătită tot de Marcos Angulo conduce clasamentul seriei 5 din această întrecere, având trei victorii în primele trei jocuri disputate.

Au făcut schimb de locuri cu Informatica
După ce a învins în deplasare pe Şoimii Şimand şi pe teren propriu pe Muncitorul Reşiţa, Autobergamo Deva a întâlnit tot în propriul fief pe Informatica Timişoara. Bănăţenii, locul 4 în sezonul trecut la această categorie de vârstă, sunt principalii rivali ai tinerilor deveni la ocuparea primului loc în seria 5. De altfel, Informatica conducea clasamentul înaintea partidei de la Deva, având două victorii şi un golaveraj de 14-0. Impulsionaţi din tribune, tinerii de la Autobergamo s-au impus în final cu 3-2, prin reuşitele lui Darius Savu, Bogdan Pieptea şi Mihnea Toader. Primul cinci folosit de Marcos Angulo a fost Savu – Kovacs, Grosu, Toader şi B. Pieptea.

Urmează duelul din fieful rivalilor
Cu acest succes, Autobergamo Under 19 a devenit lider în seria 5 şi va juca duminică, în deplasare, pe terenul Informaticii Timişoara. „Am început bine această competiţie, avem trei victorii din trei meciuri jucate. Este clar că ne vom lupta pentru primul loc cu Informatica Timişoara, celelalte două echipe având o valoare mult mai scăzută”, a spus Marcos Angulo. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara îşi măreşte avansul în fruntea Ligii a IV-a

Liderul celui mai important eşalon fotbalistic judeţean a obţinut un nou succes în campionat, ajungând la 10 victorii consecutive în...

Bulina albă 13.11.2017

Florin Donisa, director tehnic al Apa Serv Valea Jiului

Bulina neagră 13.11.2017

Alin Simota, afacerist din Valea Jiului

Închide