Campionatul naţional de gimnastică al junioarelor, fără medalii pentru devence

Desfăşurat la Sala Sporturilor din Deva, campionatul naţional de gimnastică pentru junioare a consemnat un fapt mai rar întâlnit. CNS Cetate Deva nu a cucerit nici o medalie, având în concurs doar două sportive, pe Valentina Borca şi Iulia Jenariu.

Podiumuri fără gazde
În lipsa Denisei Golgotă, accidentată, CNS Cetate Deva nu a avut reprezentante la junioare I, ci doar la junioare II, nivel 4, pe Valentina Borca şi Iulia Jenariu. Acestea nu au reuşit să urce pe podium şi CNS Cetate Deva a încheiat competiţia fără nici o medalie. În concursul de individual compus al junioarelor I s-a impus Iulia Berar (CSM Arad), la junioare II nivel 3 a câştigat Amalia Puflea (CSM Bîrlad) iar la junioare II, nivel 4, medalia de aur i-a revenit Silvianei Sfiringu (Farul Constanţa).
Amalia Puflea şi Lisa Marchidanu, triplu aur în finalele pe aparate
În finalele pe aparate la junioare II, nivel 3, medaliile de aur au fost adjudecate de Sabrina Mânecă (Farul Constanţa), la sărituri şi de Amalia Puflea (CSM Bîrlad), la paralele, bârnă şi sol. Şi la junioare II, nivel 4, o sportivă a cucerit trei medalii de aur în finalele pe aparate. „Tripla” a fost reuşită de Lisa Marchidanu (CSA Steaua Bucureşti), care s-a impus la bârnă, sol şi sărituri. În schimb, la paralele, medalia de aur i-a revenit Antoniei Duţă (CS Dinamo Bucureşti). La competiţie a asistat şi fosta mare campioană, Lavinia Miloşovici, care le-a încurajat pe micuţele gimnaste şi a oferit premii din partea sponsorului întrecerii. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo Deva, lideră în campionatul Under 19

Deţinătoare a titlului şi lideră în Liga I de futsal, Autobergamo Deva are rezultate excelente şi în campionatul de tineret...

CS Hunedoara îşi măreşte avansul în fruntea Ligii a IV-a

Liderul celui mai important eşalon fotbalistic judeţean a obţinut un nou succes în campionat, ajungând la 10 victorii consecutive în...

Bulina albă 13.11.2017

Florin Donisa, director tehnic al Apa Serv Valea Jiului

Închide