Sport

CS Hunedoara îşi măreşte avansul în fruntea Ligii a IV-a

Liderul celui mai important eşalon fotbalistic judeţean a obţinut un nou succes în campionat, ajungând la 10 victorii consecutive în acest sezon după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul Aurului Brad. Trupa lui Mircea Alic jr. a profitat şi de eşecul campioanei en-titre, Inter Petrila, la Călan, având acum şase puncte avans faţă de aceasta şi faţă de Retezatul Haţeg.

Campioana a căzut pe locul 3
Hunedorenii au primit o replică bună din partea celor de la Aurul Brad, impunându-se greu, la limită, după reuşita din minutul 15 a lui Robert Popa. Acest al 10-lea succes consecutiv din campionat o menţine pe CS Hunedoara pe primul loc al clasamentului, alb-albaştrii mărindu-şi după această etapă avansul faţă de campioana en-titre, Inter Petrila. Trupa lui Adrian Câmpean a pierdut în deplasare, scor 1-2, în faţa Victoriei Călan. Gazdele au punctat prin Răzvan Stănculea, acesta reuşind o „dublă”, iar Bocu a redus din diferenţă pentru Inter, care a căzut pe locul 3 în clasament după acest eşec. Pe locul 2, la golaveraj, a urcat Retezatul Haţeg, care a dispus pe teren propriu de Şoimul Băiţa, scor 2-0, prin reuşitele lui Popesc şi Pîrvu.

Hercules şi-a „umflat muşchii” în faţa Jiului
Scorul etapei l-a realizat Hercules Lupeni, trupa lui Dan Voicu neavând milă de vecinii de la Jiul Petroşani. Fosta campioană a învins cu 10-1, Andrei Harangozo marcând de cinci ori, Remus de Moldovan de patru ori şi Petre Băcăran o dată. De remarcat este faptul că Hercules a reuşit pentru a doua oară în sezonul actual să învingă cu acest scor, după succesul din prima etapă, contra Aurului Certej. Gloria Geoagiu se menţine pe locul 4, după victoria clară din faţa celor de la CNS Cetate II Deva iar Dacia Orăştie ocupă în continuare poziţia a cincea, după ce s-a impus la Uricani. Singura remiză a etapei s-a înregistrat la Certej, unde Aurul şi CSM Vulcan au marcat fiecare câte o dată.

Liga a IV-a, etapa a XII-a
Aurul Brad – CS Hunedoara 0-1
Victoria Călan – Inter Petrila 2-1
Retezatul Haţeg – Şoimul Băiţa 2-0
Gloria Geoagiu – CNS Cetate II Deva 4-0
Minerul Uricani – Dacia Orăştie 1-3
Hercules Lupeni – Jiul Petroşani 10-1
Aurul Certej – CSM Vulcan 1-1
Universitatea Petroşani a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura