Sport

Autobergamo Deva a câştigat greu acasă cu FK Odorheiu Secuiesc

Formația de futsal Autobergamo a primit vizita liderului FK Odorheiu Secuiesc, singura echipă cu maximum de puncte înaintea acestei etape. La capătul unui meci foarte disputat, Autobergamo Deva a reușit să se impună și să schimbe liderul Ligii I.

Nu au putut închide jocul
Au punctat pentru gazde André Luis Sasse (3 goluri), Iulian Cojocaru și Sergiu Gavrilă (fiecare cu câte două goluri înscrise), în timp ce pentru oaspeți au marcat Bálint Andor, Balázsi Attila (câte două goluri), Kedei Barna și Kanyó Szilárd (câte un gol).
„A fost meciul lui André Luis Sasse, care și-a arătat, în sfârșit, clasa. Mă bucur foarte mult pentru el. A început sezonul foarte crispat, poate și din cauza faptului că venea după o accidentare serioasă. Știam că la un moment dat își va reveni. Nu doar André merită felicitat, ci toată echipa. Toți băieții au luptat exemplar. Meciul a fost frumos, dar nu pentru mine, pentru inima mea!
Am condus cu 1-0, 3-1, 5-2 și 6-3, dar nu am știut să închidem jocul, iar pe final am avut emoții. Între Auto­ber­gamo și Odor­heiu Secuiesc mereu au fost astfel de me­ciuri spec­ta­cu­loase. Aveam nevoie de a­ceas­tă vic­to­rie”, a spus Doru Popa, preșe­dintele clubului Autobergamo Deva.
După cinci etape, pe primul loc se află United Galați urmată de Autobergamo Deva, ambele cu câte 13 puncte fiecare, iar pe locul al treilea se situează FK Odorheiu Secuiesc cu 12 puncte.În următoarea etapă, devenii joacă la Clujana Cluj Napoca, ultima clasată .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.