Aurel Ţicleanu delegat de FRF la acţiunea organizată la Simeria

Clubul Sportiv CFR Simeria este gazda în perioada 22-23 septembrie a.c. a acţiunii or­ga­nizată de către Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe linia activităţii de pregătire la nivel de copii şi juniori.
Acţiunea face parte dintr-un program mai amplu „F.R.F. Mobil”, menit să aducă un plus în activitatea cluburilor. La acţiune, din par­tea F.R.F., participă Aurel Ţicleanu (foto), mem­bru al departamentului de scouting al Federaţiei Române de Fotbal, fost jucător internaţional de fotbal cu 337 jocuri în Liga I la Universitatea Craiova, FC Braşov şi Sportul Studenţesc , 44 prezenţe la echipa na­ţională a României, unde are două goluri marcate. El a antrenat atât în ţară cât şi în străinătate în perioada 1991 – 2010.
Aurel Ţicleanu este însoţit la acţiunea care se va desfăşura la Simeria de către Mihai Ianovschi, unul dintre tehnicienii din fotbalul românesc, cel care a descoperit multe talen­te lansate pe prima scenă fotbalistică a ţării, el însuşi un foarte cunoscut antrenor.
La această acţiune vor participa antre­nori şi tehnicieni de la cluburile cu secţii de juniori din judeţul HUnedoara, reprezen­tanţi ai AJF şi ai DJTS HUnedoara. Vor fi sesiuni de antrenamente la baza clubului şi dezbateri legate de forme şi metode de pregătire a echipelor de copii şi juniori în etapa actuală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.