EvenimentFlash

Au murit sub roţile trenului

Livia Botici

O maşină în care se aflau două persoane, un bărbat şi o femeie, a fost spulberată de trenul Intercity, care circula pe ruta Arad – Bucureşti. Teribilul accident a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, din apropierea haltei de la ieşirea din Simeria Veche. Ambii pasageri au murit pe loc.

Târâtă 200 de metri

Potrivit oamenilor legii, carnagiul a avut loc ieri după-masă, în jurul orei 14 şi jumătate. Se pare că vinovat de accident este şoferul maşinii, marca Volkswagen Golf, care, probabil din cauza neatenţiei, nu a observat semnalele luminoase şi sonore, care avertizau că urmează să treacă trenul. Maşina în care se aflau Constantin Beca, de 41 de ani, din Tâmpa şi Brânduşa Bogdan, de 29 de ani, din Pricaz, a fost agăţată de tren şi târâtă aproape 200 de metri. Potrivit cunoscuţilor femeii, aceasta era o vânzătoare de servicii sexuale, care înaintea accidentului, îl racolase pe bărbat de pe marginea drumului naţional, urmând să meargă într-un loc mai retras, pentru a-şi presta serviciile.

Ucişi pe loc

În urma impactului devastator, cei doi pasageri ai autoturismului nu au avut nici o şansă, decesul lor fiind declarat de medicii ajunşi imediat la faţa locului. „Din nefericire, pasagerii nu au mai avut nici o şansă. Impactul a fost unul foarte puternic, maşina este total distrusă. Din primele cercetări, se pare că nu a respectat semnalele sonore şi luminoase şi a ajuns cu partea din faţă a maşinii pe calea ferată, chiar atunci când trenul trecea pe acolo”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Hunedoara. Pentru descarcerarea celor două persoane, o echipă SMURD a depus eforturi mai bine de două ore, timp în care circulaţia feroviară a fost deviată pe o singură linie de cale ferată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura