Au intrat peste un bătrân în casă şi l-au tâlhărit

14 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un pensionar de 84 de ani, din Lupeni, a fost bătut şi ameninţat cu un cuţit de trei tâlhari, până le-a spus unde îşi ţine economiile. Doi localnici de 19 şi 22 de ani, împreună cu o adolescentă de 16 ani, sunt autorii jafului. Nu doar octogenarul le-a căzut victimă.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Lupeni, după cele două tâlhării comise pe raza localităţii între ianuarie-februarie a.c., iar paguba se ridică la peste 8.000 de lei. Tâlharii aveau informaţii cum că pensionarul de 84 de ani locuieşte singur şi are bani în casă. Aşa că au pus-o pe minoră să-l ademenească, iar bătrânul a căzut în capcană. Fata de 16 ani a fost primită în casă de bărbat, însă aceasta n-a închis uşa de la intrare. La scurt timp, complicii tinerei au tăbărât peste el în locuinţă.
„Poliţiştii au stabilit că în data de 27 ianuarie, în jurul orei 18.00, cei trei au pătruns în locuinţa unui bărbat din Lupeni, în vârstă de 84 de ani, iar după ce l-au agresat fizic, sub ameninţarea unui cuţit, i-au sustras 8.000 de lei“, informează IPJ Hunedoara. Poliţiştii lupeneni au mai probat şi faptul că gruparea a mai comis o tâlhărie. Cei doi suspecţi au urmărit un tânăr de 28 de ani, din Lupeni, şi profitând de faptul că era întuneric, l-au bătut şi jefuit. „I-au luat un telefon mobil şi un portofel cu acte personale şi 5 lei, cauzându-i acestuia un prejudiciu în valoare de 400 de lei (care a fost recuperat de către poliţişti)“, a precizat aceeaşi sursă. Oamenii legii i-au reţinut pe cei doi tâlhari, iar minora va fi cercetată în stare de libertate.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Deva a stabilit locurile din municipiu unde se vor vinde mărţişoare

Aproximativ 70 de comercianţi din judeţele Hunedoara, Timiş, Arad şi Teleorman au solicitat, până acum, Serviciului Administrare Domeniu Public şi...

La Baia de Criş, şcolile au grupuri sanitare

Câte 10.000 de euro pentru fiecare şcoală din cele peste 1.400 de unităţi unde nu există grupuri sanitare moderne. Asta...

Captiv în zăpadă

Un bărbat de 37 de ani, care lucrează la Staţia Meteorologică din Parâng, a încercat să ajungă pe jos în...

Închide