Au făcut instrucţie cu o europeană

2 februarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ11 x 2 cartas

CSM Cetate Devatrans a demonstrat că are potenţial de Europa. Trupa antrenată de Ioan Ani Senocico şi Cosmin Hendrea a obţinut o victorie categorică, scor 28-23 (14-7), în faţa ocupantei locului 5 din Liga Naţională, HCM Roman, grupare care a evoluat în cupele europene. Cartaş&co. au etalat un handbal de bună calitate, având la un moment dat chiar şi cu 11 goluri avans.
Cel mai bun meci al campionatului
Semnalele pozitive manifestate în jocul handbalistelor de la CSM Cetate Devatrans în primele trei meciuri ale anului au fost confirmate. Suflul nou adus de cei doi noi tehnicieni s-a concretizat în cel mai bun joc al sezonului de până acum, iar gruparea deveană a obţinut o victorie entuziasmantă în faţa unei trupe cu blazon şi pretenţii europene. Cetate a avut un start anevoios, fiind condusă cu 2-0 după primele două minute ale întâlnirii, însă apoi a jucat din ce în ce mai bine şi a făcut instrucţie cu trupa antrenată de fostul secund al lui Gheorghe Tadici la echipa naţională. După 14-7 la pauză, echipa deveană s-a desprins la 11 goluri, 21-10, în minutul 40. Pe final, cu victoria asigurată, Cetate a redus turaţia motoarelor, iar echipa pregătită de Florin Pera a reuşit să se apropie la o diferenţă de doar cinci goluri: 23-28. Cu acest succes, Cetate a reintrat în calcule pentru accederea în play-off şi pare îndreptăţită să spere la un loc în cupele europene. În etapa următoare, Cetate va juca, în deplasare, cu HCM Rm. Vâlcea.
Marcatoare Cetate: Cartaş – 6 goluri, Simion – 6, Krnic – 5, Malac – 3, Şovar – 3, Senocico – 2, Din – 1, Rusu – 1 şi Nicu – 1.
Marcatoare HCM Roman: Druţu – 4 goluri, Agrigoroaiei – 4, Iuganu – 4, Băbeanu – 4 (3×7 metri), Stoleru – 3, Chitacu – 2 şi Toscovic – 2.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dublu triumf, aproape de un record

Atleta Florentina Marincu (foto), legitimată la CNS „Cetate” Deva, a câştigat ambele probe în care a luat startul în etapa...

A crescut numărul bolnavilor depistaţi cu cancer în judeţ

În judeţul Hunedoara, în 2014, numărul bolnavilor depistaţi cu cancer a crescut faţă de anii 2013 şi 2012.

Şi-au pierdut bursele din cauza absenţelor

Mai mulţi elevi de liceu sau din clasele de „profesională“ din Valea Jiului au pierdut banii oferiţi ca ajutor de...

Închide