ATLETISM. Junioarele de la SCM Deva, vicecampioane naţionale la marş

22 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Municipiul Timişoara a găzduit sâmbătă în­trecerile ediţiei din acest an a Campionatul Na­ţional de Marş, ediţia de iarnă, competiţie care a reunit la start circa 100 de sportivi la mai multe categorii de vârstă.
Organizatorii acestei competiţii, Federaţia Română de Atletism în colaborare cu Directia pentru Tineret şi Sport a judeţului Timiş, au orga­nizat un traseu de alergare în jurul Sta­dionului „Dan Păltinişanu” şi au asigurat toate condiţiile de securitate pentru parti­ci­paţi, cu respectarea protocolului sanitar.
Sportiva Anamaria Bolohan, legitimată la SCM Deva, unde este pregătită de către prof. Florin Bucura, s-a clasat pe locul IV la categoria junioarelor, după ce a alergat pe distanţa de 10 km,, ea fiind una dintre spe­ranţele hunedorene în această probă atle­tică. Din păcate, problemele legate de posi­bili­ta­tea de a se antrena în condiţiile ne­ce­sare acestui gen de alergare ( locaţie, pistă de alergare,) au făcut ca mai toate an­tre­na­men­tele ei să se desfăşoare pe trotuarele din mu­nicipiul Hunedoara, unde ea locuieşte.
Echipa de junioare I de la SCM Deva, al­că­tuită din sportivele Iulia Marton, Anamaria Bolohan, Sorana Ţuţu şi Delia Florea, antrenate de prof. Florin Bucur şi Emerson Toma, a cucerit titlul de vicecampioană na­ţională şi medalia de argint, iar atleta Mă­dălina Danciu (legitimată la CS Ghelari) s-a clasat pe locul VI la această categorie.
O altă alergătoare de la SCM Deva, junioara Ana Voina, s-a clasat pe locul 11 în cla­sa­mentul general al probei de 5000 metri a junioarelor de categoria a II-a.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL. Meciuri amicale de pregătire

CS Hunedoara - Panduri Tg. Jiu 3-3 (1-1) Echipa hunedoreană îşi continuă pre­gă­tirile pentru reluarea competiţiei din Liga a III-a...

Popicarii hunedoreni, pe podium la Cupa României

La finalul săptămânii trecute s-au des­fă­şurat la Cluj-Napoca întrecerile etapei finale ale Cupei României la popice, atât la individual, cât...

Medalie de aur pentru România la Campionatul European de bob U 23

Doi sportivi români Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au reuşit o nouă performanţă pentru sporturile de iarnă din ţara noastră....

Închide