FOTBAL. Meciuri amicale de pregătire

22 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

CS Hunedoara – Panduri Tg. Jiu 3-3 (1-1)

Echipa hunedoreană îşi continuă pre­gă­tirile pentru reluarea competiţiei din Liga a III-a şi a jucat sâmbătă la Rovinari, un amical cu divizionara secundă Pandurii Tg. Jiu. Partida s-a încheiat la egalitate, 3 – 3 (1-1) după un joc reuşit, cu multe faze spec­ta­culoase de partea ambelor echipe.
CS Hunedoara a deschis scorul Tiric în­scriind pentru hunedoreni în debutul întâl­nirii, dar înainte de pauză gazdele au egalat. În re­priza secundă gorjenii şi-au trecut în cont alte două goluri. Echipa hunedoreană a accelerat şi a punctat prin Zamfir, care a avut o evo­lu­ţie bună şi a reuşit o dublă cu care CS Hune­doa­ra a restabilit egalitatea până la finalul partidei.
„Am jucat două reprize a câte 50 de mi­nute, nu pe sintetic, ci pe un teren cu iarbă, dar acoperit cu zăpadă. A fost un antre­na­ment bun, am folosit două formule diferite de echipă. Eu zic că meritam să câştigăm, după cum s-a desfăşurat jocul, ne-am creat mai multe ocazii gol. Urmează pentru noi săptămâna aceasta amicalul cu Jiul, acasă”, a declarat după meci Raul Spătaru, an­tre­norul principal al hunedorenilor.

 

CSM Deva 2 – Aurul Brad 2-1 (1-1)

CSM Deva 2 a avut un joc programat cu formaţia de Liga a IV-a Aurul Brad, scorul final fiind favorabil formaţiei devene, care a câştigat cu 2-1(1-1).Au marcat pentru CSM Deva Iordache (min. 35) şi Istoc (min. 70), iar pentru oaspeţi Darius Leucian (min.20).
De remarcat că antrenorul Marius Sîrbu a folosit în această partidă numai patru jucători din echipa de seniori a CSM Deva (numai în primele 45 de minute), restul fiind juniori republicani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popicarii hunedoreni, pe podium la Cupa României

La finalul săptămânii trecute s-au des­fă­şurat la Cluj-Napoca întrecerile etapei finale ale Cupei României la popice, atât la individual, cât...

Medalie de aur pentru România la Campionatul European de bob U 23

Doi sportivi români Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au reuşit o nouă performanţă pentru sporturile de iarnă din ţara noastră....

REPERE MEDICALE. Anemia

Dr. Biochimist Manuela Ștef   Anemia este o afecțiune cauzată de scăderea numărului de eritrocite (globule roșii - celulele sangvine...

Închide