ATLETISM. Eliza Enache a cucerit o medalie de bronz la campionatele naţional

Campionatul Naţional de atletism în sală pentru juniori de la categoria I a ajuns în acest an la a 51-a ediţie, iar întrecerile s-au des­fă­şurat la finalul săptămânii trecute în sala de atletism Ioan Soter, din Compexul Lia Manoliu din Capitală, cu participarea celor mai buni atleţi U20 ai momentului.
Din păcate o singură sportivă din judeţul nostru a reuşit performanţa de a urca pe podiu­mul de premiere la ediţia din acest an.Tânăra atletă Eliza Xandra Marisia Enache, legitimată la LPS Cetate Deva, pregătită de prof. Nicolae Alexe, a încheiat competiţia de la Bucureşti cu o medalie de bronz pe care a cucerit-o în proba de săritura în înălţime, cu o performanţă de 1.65 m, la egalitate cu Bianca Coşerariu (CSS Unirea Iaşi). Proba a fost câştigată de Federica Gabriella Apostol (CSM Bacău) cu o săritură care a măsurat 1.81 m, podiumul fiind com­pletat de Alesia-Maria Rengle ( CSU Oradea) cu 1.77m. Menţionăm că atela din Deva este cu un an mai mică ca vârstă decât celelate com­petitoare.
Alte rezultate înregistrate de atleţii din ju­deţul nostru: Adelin Daniel Pop (CSS Hune­doa­ra), loc V, iar Raul Manuel Dan (LPS Cetate Deva), loc VI la 800 m şi loc IX la 1500 m, Petrinia Pivniceru (CSS Hunedoara), loc IX la 60 m, Eva Natalia Eliza Alzner (LPS Cetate Deva), loc VII la lungime.
Următoarea competiţie naţională este pro­gra­mată începând de vineri tot în sala de la Bucureşti, fiind rândul juniorilor de la categoria a II-a să se întreacă pentru locurile de pe po­diumul de premiere la ediţia din acest an.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. CSM Deva – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3 – 1, în meci amical

Partida de fotbal s-a desfăşurat vineri, pe te­renul sintetic de la stadionul Cetate din Deva, formaţia CSM primind replica echipei

ATLETISM. Florentina Marincu-Iuşco participă la CE de sală pentru seniori

Oraşul polonez Torun va găzdui în pe­rioada 4 -7 martie 2021,cea de a 36-a ediţii a Campionatului European de atle­tism

Comunicat de presă al Consiliului Județean Hunedoara: Nu vom accepta niciodată șantajul mascat!

      Referitor la comunicatul Asociației Colegiul  Pacienților Sucursala Hunedoara, publicat în mediul on-line în data de 25 februarie

Închide