ATLETISM. Campion național la alergare pe teren variat

O veste foarte bună vine de la Botoșani, localitate în care au fost organizate Cam­pio­natele Naționale de Cros. După mai mulți ani, LPS Cetate Deva are un nou cam­pion național la alergare pe teren variat.
Tânărul sportiv, Raul Manuel Dan (foto), junior încă, a reușit să domine cursa la care a participat și la final a câștigat locul I și medalia de aur. Deși nu este specialist în această probă, deveanul a avut un sezon bun, cu rezultate deosebite mai ales la 800 m și 1500 m iar încercarea de la Boto­șani i-a adus o nouă medalie de aur.
Raul Manuel Dan este pregătit la clubul devean de către prof. Cornelia Juratoni cea care a reușit să îl mențină pe atletul de­vean între primii sportivi juniori din țară. Anul competițional 2022 se anunță unul cu noi rezultate bune pentru cei acest tandem. De altfel, atletul de la LPS Cetate Deva are în obiectiv calificarea la Jocurile Europene pentru Tineret programate în 2022, lucru posibil de realizat cu ambiția și seriozitatea cu care sportivul din Deva, încă elev, se antrenează pentru viitoaarele competiții. Felicitări.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.