Cine a câștigat Campionatul Național de gimnastică aerobică

Sala Polivalentă din municipiul Arad a găzduit la finalul săptămânii întrecerile Cam­pionatelor naționale de gimnastică aerobică la care au fost prezenți peste 200 de sportivi reprezentând 17 secții de performanță din țară. Este pentru prima dată după mai mulți ani când această dis­ciplină sportivă se bucură de un număr re­cord de participanți, patru noi secții ade­rând la Federația Română de Gimnastică, în ultima perioadă.

Fără spectatori
Competița de la Arad a fost organizată în condiții dificile din cauza incidenței de Covid, care este ridicată peste tot în țară dar atât Federația ca organizator principal cât și Pri­măria municipiului Arad au asigurat condiții excelente de concurs pentru toți par­ti­cipanții. ­Accesul în sală nu a fost permis dar întrecerile au fost transmise de către una dintre televiziunile locale din Arad și pe o rețea internă de comunicare a federației.
Întrecerile s-au încheiat duminică seara târziu, după închiderea ediției noastre dar putem preciza că sportivii de la LPS Cetate Deva au în palmares o medalie de aur cu­ce­rită de Alexandra Daria Mihaiu în proba de perechi seniori, unde gimnasta din Deva a evoluat alături de Darius Branda (CS Uni­ver­sitatea Arad) și o medalie de argint cucerită de Mirela Frîncu în proba individuală a juni­oarelor .
Cele două sportive legitimate la LPS Cetate Deva sunt componente ale lotului național de junioare și recent medaliate la Campionatele Europene de la Pesaro, Italia.
La nivelul seniorilor, noii campioni naționali sunt Teodora Cucu și Gabriel Bocșer, ambii de la CS Farul Constanța, componenți ai lotului național de seniori. Vom reveni cu alte amănunte de la competiția națională des­fă­șurată la Arad, în numerele noastre viitoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.