Atenţie, Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva se mută într-un sediu nou

Adriana Năstase

Pentru că sediul în care funcţionează Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva intră într-un proces de reabilitare, cele două instanţe se mută într-o locaţie nouă. Noua adresă este în Deva, Ca­lea Zarandului, nr.73 (fosta Strada Dorobanţilor, nr. 34).

Numai cauzele urgente
În aceste condiţii, anunţă Tribunalul Hune­doa­ra, în perioada 14-28 mai 2021 se vor soluţiona doar cauzele care au caracter urgent, potrivit legii şi în funcţie de specificul fiecărei secţii. De ase­menea, în perioada 17-28 mai 2021, în cauzele urgente ale ambelor secţii civile din cadrul Tri­bunalului Hunedoara, citarea se va face la sediul actual al instanţei, sala nr.120, iar în cauzele urgente ale secţiei civile din cadrul Judecătoriei Deva citarea se va face la sediul actual, sala nr.24. După data de 17 mai, în cauzele penale ur­gente citarea se va face la noul sediu,respectiv sala nr.121 pentru Secţia penală a Tribunalului Hunedoara şi sala nr.13 pentru Secţia penală a Judecătoriei Deva. Tot din 17 mai, activitatea compartimentelor Arhivă şi Registratură ale Tribunalului Hunedoara se va desfăşura la noul sediu, iar Arhiva de falimente va funcţiona din data de 24 mai la noul sediu. Începând cu 31 mai, activitatea compartimentelor Arhivă şi Registratură ale Judecătoriei Deva se va desfăşura la noul sediu.
În ce priveşte cauzele aflate pe rol, care nu au un caracter urgent şi în care au fost stabilite ter­mene de judecată, la actualul sediul, acestea vor fi preschimbate cu termene noi, începând cu data de 31 mai, la sediul nou Lista dosarelor cu ter­me­nele de judecată ce au fost preschimbate se va afi­şa pe portalul fiecărei instanţe.În fine, din 1 iu­nie, Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva îşi vor desfăşura întreaga activitatea la noul sediu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare