A vrut să-şi viziteze copilul şi a fost bătut cu ranga

21 aprilie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tatăl copilului susţine şi că a fost ame­ninţat cu toporul de unchiul băiatului, inci­dent pe care l-a filmat cu telefonul mobil. A depus o plângere penală împotriva fostului cumnat şi a cerut judecătorilor să-l protejeze printr-un ordin de protecţie.
Deveanul susţine că a fost bătut cu o rangă de către fratele fostei sale concubine, reci­divist, după ce s-a dus să-şi viziteze copilul, un băieţel de doi ani. Acesta le-a cerut ju­de­cătorilor din Deva să emită un ordin de pro­tecţie pe o perioadă de jumătate de an, dar a depus şi o plângere penală împotriva celui care l-a atacat, cercetat acum de procurori. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar tatăl copilului a avut o discuţie aprinsă cu fosta concubină. ”Pe fondul unor certuri şi neînţelegeri cu martora legate de minor, a intervenit fratele acesteia, care a intrat în camera în care se afla reclamantul, martora şi minorul şi l-a lovit pe reclamant cu o rangă în picior”, se arată în sesizare. Magistraţii Ju­de­cătoriei Deva l-au obligat pe bărbatul sus­pectat de agresiune să nu se mai apropie de victimă, timp de 4 luni, sau să încerce să ia legătura cu ea prin orice mijloace. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iubirile de pe Facebook fac victime sigure

Un pădurar din zona Hunedoarei a avut ne­voie de mai bine de un an să-şi dea sea­ma că este jecmănit...

Condamnat la un an şi opt luni pentru un telefon

Recidivistul de 18 ani, din Petroşani, care a acostat, bruscat şi lovit o femeie pentru a-i fura telefonul mobil nu...

Hărău: caravana de vaccinare, în perspectivă

Magdalena Şerban Şi administraţia publică locală din Hărău are intenţia de a solicita sprijin în procesul de vaccinare prin intermediul...

Închide