Iubirile de pe Facebook fac victime sigure

Un pădurar din zona Hunedoarei a avut ne­voie de mai bine de un an să-şi dea sea­ma că este jecmănit de o jună de care se în­drăgostise lulea. Tânăra l-a tapat de bani şi chiar era să-l lase fără o proprietate. Rudele şi prietenii i-au deschis ochii înainte de a fi prea târziu.

Voia garsoniera omului
Idila dintre tânărul pădurarul dintr-o co­mună din Ţinutul Pădurenilor a început în 2019, pe Facebook. Acesta a cunoscut o fată pe reţeaua socială şi i-a trimis o cerere de prietenie. După vreo două săptămâni şi-a făcut curaj şi a intrat în vorbă cu ea mai mult iar de aici totul a decurs firesc, ori cel puţin aşa credea el. A aflat că şi ea este din zona Hunedoarei, că fusese căsătorită şi ca avea o fetiţă. Fata a fost acord să se întâlnească cu el câteva luni mai târziu, când revenea acasă de peste hotare. Au petrecut o vară ca-n poveşti, numai că lucrurile aveau să se schimbe în rău pentru tânăr. „La data de 17 decembrie, când a revenit în ţară i-a spus că dacă îşi doreşte ca ea să trăiască cu el în concubinaj, trebuie să treacă pe numele ei jumătate din garsoniera ce o deţine în Hunedoara. Având în vedere că el era foarte îndrăgostit de aceasta, pentru ca nu cumva să o piardă, a acceptat condiţia impusă.
În ziua imediat următoare s-au şi prezentat la notar unde a procedat aşa cum ceruse, tre­când cota dejumătate din garsoniera ce o de­ţinuse pe numele său”, se arată în do­sarul de judecată în care pădurarul a cerut ca un magistrat să repare greşeala pe care a făcut-o.

Tânăra avea un iubit secret
În primele luni ale lui 2020, femeia l-a sunat din străinătate şi i-a spus că are mari probleme cu fostul soţ, că trebuia neapărat în acea zi să-i dea suma de 700 euro, astfel că el s-a dus la o bancă şi i-a trimis banii. La scurt timp a revenit în ţară, s-a dus la gar­so­niera din Hunedoara şi şi-a luat lucrurile. Pă­durarul a rugat-o să nu se despartă de el iar ea i-a spus că se mai gândeşte. Abia mai târziu avea să afle că iubirea lui avea un amant cu care venise acasă. Cum ştia că l-a prins în mreje, femeia l-a tapat de bani. În 28 februarie 2020 i-a spus că are nevoie urgentă de 500 euro, iar în martie de 300 euro. Omul a plătit de fiecare dată sperând că-şi va recâştiga iubita. S-a luminat abia când fata i-a spus că va relua relaţia după ce trece pe numele ei şi cealaltă jumătate din garsoniera. Rudele şi prietenii l-au făcut să realizeze că femeia doar de a profita de el, ”neavând faţă de el nici un fel de sentimente aşa cum avea el faţă de ea”, astfel că n-a fost de acord. Un magistrat din cadrul Judecătoriei Hunedoara a constatat că tânăra avusese singurul scop de a profita de pădurar şi a anulat contractul prin care aceastaprimise jumătate din garsoniera bărbatului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare