Atacatorul cu şurubelniţă, arestat preventiv

17 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tânărul care a fugit din carantină pentru a-şi pedepsi fosta iubită şi pe concubinul ei a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Procurorii din Petroşani au cerut arestarea sa preventivă iar instanţa de judecată a admis cererea.

Rareş Voina, de 24 de ani, din Petroşani, a revenit acasă dintr-o zonă de risc de infectare cu noul coronavirus. Tânărul avea obligaţia asumată în scris să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile. N-a respectat-o şi a fost prins pe o stradă din Petroşani, astfel că a fost dus într-un centru de carantină instituţionalizată. Nici la hotel n-a stat prea mult şi acum a ajuns în celula de arest a IPJ Hunedoara. Măsura arestării preventive luată de judecătorii din Petroşani a fost contestată de individ, dosarul urmând să fie soluţionat de Tribunalul Hunedoara.
Conform anchetatorilor, tânărul a mers la locuinţa fostei sale iubite şi după ce a dat buzna în interior, forţând uşa de la intrare, l-a atacat cu o şurubelniţă pe actualul prieten al tinerei. Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar atacatorul a dispărut. Potrivit gddhd.ro, bărbatul a fost prins de jandarmi şi poliţişti după ce a ajuns în Râul Jiu. Publicaţia scrie că tânărul, cu poliţiştii şi jandarmii pe urmele sale, a încercat să treacă râul învolburat din cauza ploilor şi a fost nevoie ca jandarmii să intre după el în apă pentru a-l ajuta să ajungă la mal. Tânărul este cercetat penal pentru violare de domiciliu şi loviri. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 10 mii de persoane înşelate cu locuri de muncă în străinătate

Gruparea de crimă organizată acţiona şi în judeţul Hunedoara. Ancheta complexă este derulată de poliţiştii sibieni şi procurorii DIICOT. Zeci...

Bulina neagră, 17.06.2020

Radu-Adrian Matei, tânăr de 20 de ani, din Călan Pentru că a fost trimis în judecată, în stare de arest...

US Open ar putea începe la data prevăzută

Chris Widmaier, directorul de comunicare al Federaţiei Americane de Tenis (USTA), a declarat că organizatorii US Open speră că acest...

Închide