La plimbare, în loc să stea în izolare

17 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi hunedoreni au ajuns în centrele de carantină instituţionalizată din judeţ după ce au părăsit domiciliul unde se angajaseră să rămână timp de 14 zile, perioada impusă celor sosiţi din zone de risc COVID-19.

Astfel, poliţiştii au verificat un bărbat de 32 de ani, din Petrila (care figura în izolare la domiciliu), însă acesta nu era acasă. ”În urma verificărilor, bărbatul a fost identificat pe strada 8 Martie, din localitate. Întrucât nu a respectat măsura izolării la domiciliu, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi a fost introdus în carantină instituţionalizată”, a informat IPJ Hunedoara.
Tot ieri, în cadrul verificărilor persoanelor izolate la domiciliu, poliţiştii au stabilit că o tânără de 22 de ani şi un tânăr de 19 ani (ambii figurând în lista persoanelor izolate la adrese din municipiul Brad), au părăsit adresele de izolare. Cei doi au fost depistaţi de o patrulă de poliţie locală pe strada Libertăţii, din municipiul Brad, în jurul orei 20:40, iar după ce au fost sancţionaţi contravenţional au fost introduşi în carantinare instituţionalizată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atacatorul cu şurubelniţă, arestat preventiv

Tânărul care a fugit din carantină pentru a-şi pedepsi fosta iubită şi pe concubinul ei a ajuns după gratii pentru...

Peste 10 mii de persoane înşelate cu locuri de muncă în străinătate

Gruparea de crimă organizată acţiona şi în judeţul Hunedoara. Ancheta complexă este derulată de poliţiştii sibieni şi procurorii DIICOT. Zeci...

Bulina neagră, 17.06.2020

Radu-Adrian Matei, tânăr de 20 de ani, din Călan Pentru că a fost trimis în judecată, în stare de arest...

Închide