Politica si administratie

Asfaltare pentru a doua poartă de intrare în Simeria

Pentru că la Simeria urmează să se construiască sensul giratoriu de pe DN7 și să fie modernizat întreg bu­levardul 1 Decembrie pe fonduri gu­vernamentale nerambursabile (3 milioane de euro), în urmă cu câteva zile au demarat deja lucrările de reabilitare a drumului DJ 700C, care asigură a doua poartă principală de intrare în orașul Simeria, fiind un drum intens circulat, de trafic greu.

În programul anual de reparații
„Este vorba de 1,5 km de drum pe raza UAT Simeria (zona satului Săulești și Simeria, începând de la DN7) pe care se toarnă covor asfaltic, se realizează marcaje și acostamente, în cadrul programului anual de reparații și în­tre­ținere drumuri județene.
În paralel, compania care moder­ni­zea­ză linia de cale ferată de mare viteză, a început reparația tronsonului de drum județean (pe o distanță de 400 m), pe care l-a preluat în ad­mi­nis­trare și care subtraversează cele două poduri de cale ferată. Mulțumesc dom­nu­lui Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, pen­tru susținerea necontenită a mea și sprijinul acordat orașului Simeria, pe care îl reprezint”, a spus Iulius Bedea, primarul orașului Simeria. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura