Actualitate

Arme şi trofee de vânătoare ridicate de la doi braconieri

Doi bărbaţi din comuna Bulzeştii de Sus au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce în locuinţa unuia dintre ei au fost găsite arme şi muniţie de vânătoare deţinute fără drept. Cei doi sunt suspecţi de comiterea unor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În data de 10 octombrie, poliţiştii au descins la domiciliile celor doi braconieri din comuna Bulzeştii de Sus, unde au efectuat percheziţii. În urma controalelor, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 65 de ani deţinea fără drept, în locuinţa sa, două arme de vânătoare, cu muniţia aferentă, dar şi capse pentru cartuşe de vânătoare, două petarde unice de infanterie, două trofee de căprior mascul, precum şi alte componente pentru confecţionat cartuşe de vânătoare. Oamenii legii au mai stabilit faptul că bărbatul de 65 de ani a participat la mai multe acţiuni de braconaj cinegetic pe raza Fondului Cinegetic Bulzeşti, alături de un consătean în vârstă de 27 de ani.
Armele, muniţia şi trofeele de vânat au fost confiscate şi vor fi expertizate, iar cei doi braconieri vor fi cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura