Arme şi trofee de vânătoare ridicate de la doi braconieri

11 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi bărbaţi din comuna Bulzeştii de Sus au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce în locuinţa unuia dintre ei au fost găsite arme şi muniţie de vânătoare deţinute fără drept. Cei doi sunt suspecţi de comiterea unor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În data de 10 octombrie, poliţiştii au descins la domiciliile celor doi braconieri din comuna Bulzeştii de Sus, unde au efectuat percheziţii. În urma controalelor, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 65 de ani deţinea fără drept, în locuinţa sa, două arme de vânătoare, cu muniţia aferentă, dar şi capse pentru cartuşe de vânătoare, două petarde unice de infanterie, două trofee de căprior mascul, precum şi alte componente pentru confecţionat cartuşe de vânătoare. Oamenii legii au mai stabilit faptul că bărbatul de 65 de ani a participat la mai multe acţiuni de braconaj cinegetic pe raza Fondului Cinegetic Bulzeşti, alături de un consătean în vârstă de 27 de ani.
Armele, muniţia şi trofeele de vânat au fost confiscate şi vor fi expertizate, iar cei doi braconieri vor fi cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Femeia care şi-a lăsat copiii să ardă de vii a fost încarcerată

Femeia care şi-a lăsat cei trei copii să ardă de vii în casă a ajuns în spatele gratiilor, în urma...

Traficanţi ridicaţi cu tot cu „fabrica” de droguri din Petroşani

Poliţiştii hunedoreni de la Combaterea Criminalităţii Organizate au descins ieri în Valea Jiului la o grupare infracţională, suspectată că fabrica...

Gurra lumii 12.10.2017

Vorbesc gurile rele că e mare scandal printr-o societate care odată era mare şi tare. Zvonerii au aflat şi acum...

Închide