Arestat preventiv, după ce a atacat cu toporul un vecin

Întreg scandalul a pornit de la o suprafaţă de teren, iar atacatorul a vrut să-şi impună punctul de vedere cu ajutorul unui topor. S-a îmbătat şi a mers la vecinul său să-i ceară socoteală. Incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute în Ţara Haţegului, iar atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Sălaşu de Sus care le-a spus că un vecin l-a lovit pe soţul său cu un topor. ”Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că un bărbat de 69 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînţelegeri legate de un teren, a avut un conflict spontan cu soţul reclamantei, în vârstă de 51 de ani, pe care l-a lovit în zona spatelui cu un topor, provocându-i o leziune. Victima a fost transportată la unitatea medicală, medicii stabilind că nu i-a fost pusă viaţa în pericol”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul pus pe scandal, pe nume Roman Gavrilă, a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, aceştia cerând instanţei arestarea sa preventivă pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Judecătorii din Haţeg au admis cererea procurorilor şi au respins ca neîntemeiată solicitarea formulată de inculpat privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.