Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 18 mai 2020

18 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni 18 mai, în judeţul Hunedoara 616 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Din acestea 66 de persoane au decedat, iar 470 s-au vindecat. În carantină se află 211 persoane, iar 975 au ieşit din carantină. În izolare se află 292 de persoane şi 7.466 au ieşit din izolare.

Poliţiştii hunedoreni au acţionat în sistem integrat alături de jandarmi, militari, poliţişti locali şi alte forţe ale M.A.I. Aceştia au fost prezenţi în teren pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii şi pentru a se asigura că cetăţenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.
Până luni, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate şi externate.
Totodată, până acum, 1.107 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăviri. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 193 de pacienţi.
La nivel naţional, în carantină instituţionalizată sunt 12.351 de persoane. Alte 17.797 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 313.621 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noroc cu zona metropolitană! Nu avem nevoie de declaraţii aici

Începând cu data de 15 mai 2020, în contextul declarării Stării de Alertă, pentru deplasarea persoanelor în interiorul localităţii/zonei metropolitane...

Salariaţii de la Termocentrala Mintia, lăsaţi, din nou, fără lefuri

Ieri dimineaţă s-a consumat un nou protest al salariaţilor de la Termocentrala Mintia. Astfel, aproximativ 70 de angajaţi au declanşat...

Bulina neagră, 19.05.2020

Eugen Lucaciu, recidivist din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat din nou la cinci ani de închisoare, după ce...

Închide