Arest prelungit în cazul tânărului care ar fi abuzat o fetiţă de patru ani

25 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment

    Individul este din Vulcan şi ar fi violat o fetiţă de patru ani, fiica iubitei sale, timp de câteva luni. Este acuzat de viol în formă continuată, corupere sexuală a minorilor şi rele tratamente aplicate minorilor.
Alin Danciu, de 26 de ani, din Vulcan, se află în arest preventiv încă de la finele lunii mai a acestui an, iar acum a încercat încă o dată să scape de celula de arest. A cerut instanţei de judecată din Arad, locul unde s-au petrecut faptele, să i se permită o măsură preventivă mai uşoară, respectiv să fie eliberat provizoriu sub control judiciar. Judecătorii arădeni au constatat că solicitarea individului este neîntemeiată şi au respins-o, astfel că Danciu va rămâne după gratii cel puţin până la mijlocul lunii septembrie. Bărbatul este acuzat de viol în formă continuată, corupere sexuală a minorilor şi rele tratamente aplicate minorilor. Cercetată penal este şi mama copilei abuzate, o tânără de 22 de ani, tot din Valea Jiului, iubita suspectului. Acesta, împreună cu mama fetiţei au oripilat opinia publică după s-au descoperit ororile la care au obligat-o pe micuţă. (M.Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Simo spune:

    Asta e sigur PSD-ist, o fi angajat pe la primarie ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ versat urmărit de poliţişti

Suspectul a lăsat o hunedoreancă fără 1.000 de lei. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în...

Greşeală fatală a unui şofer de 70 de ani

Bătrânul a intrat pe contrasens pe DN7 şi s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Septuagenarul a murit...

Şocant! Copilă de 10 ani, violată de fratele ei

Tot mai multă lume sună la 112 pentru a reclama fapte de agresiune sexuală.

Închide